Utdannelse i Bevegelsesterapi

4 svar til Utdannelse i Bevegelsesterapi

 1. kathrin slydal sier:

  Hei Randi!

  Jeg har lest om din utdannelse i Medium,høres lærerikt og bra ut:) Har du planer om ¨å kjøre skolen i sandefjord ? finnes flere bra kursrom også med evnt,overnatting som ikke koster all verden:)

  med vennlig hilsen
  kathrin

 2. Angela Gargul sier:

  Hei!
  Jeg er interessert i utdanningen i bevegelsesterapi, og lurer på om det vil være mulighet for å starte med utdanningen i 2014.

  Mvh Angela Gargul

 3. Inger Helen Kolbjørnsen sier:

  hei er ei dame som har eit virkelig stort ønske om å hjelpe/ starte kurs for pensjonister, i dans, bevegelse, etc på min hjemplass. eg holder på å utdanne meg til instruktør/danseleder i seniordans, men ønsker å lære litt mere om bevegelse etc.
  kanskje lære mere om meg selv i kontakt med andre etc.

  • admin sier:

   Hei Inger Helen!
   Så hyggelig med respons! Bevegelse er veldig frigjørende både fysisk og psykisk. Jeg tror veldig på bevegelse uten de store anstrengelser. Når vi beveger oss etter rolig musikk, skjer det mye med kroppens sirkulasjon, som påvirker hormoner og som igjen påvirker menneske på et dypt plan. Dagens samfunn består mye i å prestere på alle hold. Trening må ikke være et slit. Skal vi skape et bedre samfunn på det medmenneskelig, er det veien inn i kroppen som vekker det gode i mennesket.
   Så hyggelig å høre at du vil gjøre så mye for pensjonistene. Når vi gjør rolige bevegelser er det absolutt som du sier, vi kommer i kontakt med oss selv. Vi møter våre sterke og mindre sterke sider. I dette møte skjer en bevisstgjøring og forandringene blir til på et ubevisst plan. Vi må alle møte oss selv, før vi kan være noe for andre.
   Mine kurs i bevegelsesterapi er veldig utviklende i denne retning. Du er velkommen til et helgekurs eller en onsdags-undervisning. Den varer i 2 timer og koster kr.200
   Mitt neste kurs er 3-5 mars i Sandvika.
   Håper du har fått litt svar på det du spør om.!?

   Vennlig hilsen Randi Dahl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *