Bekkenet

I bevegelsesterapi kaller vi bekkenet «kroppens MOTOR» .

Bekkenets posisjon er viktig for at bena skal bevege seg fritt, slik at vi kommer oss fremover i livet. Jobber bekkenet og bena intakt, påvirker det hele kroppen positivt.

Ofte utvikler vi spenninger i bekkenet som gjør at bekkenet ikke er i sin opprinnelige, naturlige posisjon. Tegn på at bekkenet ikke er «på plass» kan være at vi svaier for mye eller beveger oss anstrengt. Spenninger i bekkenmuskulaturen kan gjøre at vi opplever at et ben er kortere enn det andre, eller at knær og føtter peker for mye innover eller ut til sidene. Vi får feil kroppsholding, noe som belaster hele ryggraden og alle kroppens muskler, og hindrer fri pust.

Opplevelser og følelser former vår kroppsholdning. Vi inntar en holdning, et mønster som vi ikke er bevisst.

Når kroppsdelene våre balanserer riktig i forhold til hverandre forbruker vi mindre energi, blir ledigere og friere i våre bevegelser.

Når bekkenets posisjon er på plass, kommer brystkassen i alignment med bekkenet, og pusten kan bevege seg fritt gjennom oss.Det gir god stabilitet og god sirkulason.

Gjennom bevegelsesterapi utvikler vi vår kjernemusklatur på en skånsomt og effektivt måte, når vi har den naturlige pusten med oss.

Vi gir oppmerksomhet til vårt muskulære nervesystem.

Bevegelse og rytme bidrar til energiflyt.

.

.

.

.

.

,

.

.

.

.

.

 

1 svar til Bekkenet

  1. Marianne Bundgaard sier:

    Kære Randi,
    jeg blir rørt, lykkelig og fyldt af glæde fordi jeg ser en fantastisk kvinde der tør stå ved sit eget hjerte og bringe Pust ud til folk, ikke til alle der trenger, men til alle der er villige til at få et bedre liv.
    God vind og energi til dig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *